Afic verzekeringen  info@afic.nl      Afic verzekeringen  058 - 767 65 70      Afic verzekeringen
PORSCHE & KLASSIEKER
een uniek product


Porsche & klassiekerverzekeringen

Een klassieker is een bijzondere auto en een waardevol bezit. Wij van AFIC vinden het daarom erg belangrijk deze goedverzekerd is. Wij hebben hiervoor een speciale verzekeringspolis ontwikkeld, waarbij we onderscheid maken tussen een Porsche of andere klassieker van 8 tot 14 jaar oud en een oldtimer van 15 jaar en ouder (ongeacht model en uitvoering).
U heeft hierbij de keuze tussen een WA verzekering, Beperkt Casco of Volledig Casco. Bij Beperkt Casco en Volledig Casco vindt, in het geval van een totaal Verlies, uitkering plaats op de taxatiewaarde in plaats van de (vaak lagere) dagwaarde!
Bij auto's tot 8 jaar oud wordt uw premie berekend aan de hand van een speciaal "premium" tarief met een vaste premie op basis van catalogusprijs.
Voor een premieberekening op maat kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Alle verzekeringen kunt u naar keuze uitbreiden met een:
Uw passie is onze passie
Eenvoudig gezegd, maar wel de waarheid. Mede om het feit dat uw tussenpersoon AFIC een enorme passie heeft voor alles waar Porsche opstaat. En waar vind u dat nog. Een verzekering sluiten bij iemand die exact weet wat u voelt, en wat u verwacht als het gaat om uw Porsche of klassieker?

Voor de Algemene voorwaarden van de verzekeraars kunt u terecht op de pagina formulieren & voorwaarden.