Afic verzekeringen  info@afic.nl      Afic verzekeringen  058 - 767 65 70      Afic verzekeringen
PECHHULP VERZEKERING
voor auto en motor


Pechhulp verzekering

Er kan altijd iets vervelends gebeuren. Dat is nooit leuk. En al helemaal niet als je met de auto of motor bent. Want daar sta je dan, met pech langs de weg. Wat doe je dan? Wie moet je bellen? Via AFIC kunt u een pechhulp verzekering afsluiten; de Allianz Global Assistance. Allianz is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Altijd bereikbaar, dag en nacht. Je wordt direct geholpen. Gewoon in het Nederlands. Zodat je niet naar woorden hoeft te zoeken.

De voordelen
Premieoverzicht
PechhulppakketDekkingsgebiedPrijs per jaar *
Pechhulppakket 1Nederland exclusief woonplaats€ 36,90
Pechhulppakket 2Nederland inclusief woonplaats€ 59,30
Pechhulppakket 3Nederland exclusief woonplaats + Europa€ 70,20
Pechhulppakket 4Nederland inclusief woonplaats + Europa€ 87,70

Extra modules en toeslagen
Extra module voor de auto **Aanhangwagen€ 10,90
Extra module voor de motor ***Vervangende motor€ 27,20
ToeslagAutos en motoren van 12 jaar en ouder€ 24,20

* Prijs is inclusief 21% assurantiebelasting
** Deze module is alleen af te sluiten in combinatie met Pechhulppakket 4
*** Alleen af te sluiten in combinatie met pechhulp afgesloten voor motor


Betrouwbaar
Allianz Global Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dat doen zij niet voor niets. Je kunt er daarom op vertrouwen dat je bij Allianz Global Assistance in goede handen bent. Met kennis van zaken en grote ervaring. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Vervangend vervoer
Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen, met duizenden medewerkers. We hebben een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Met de Pechhulp Verzekering heb je, in geval van pech met de auto of motor, recht op vervangend vervoer. Binnen Nederland is dit maximaal van categorie B*. Buiten Nederland zelfs gelijkwaardig, als dat nodig is, bijvoorbeeld om meer personen of bagage te kunnen vervoeren dan met een auto uit categorie B mogelijk is. In het buitenland beschikken we bovendien over een eigen vloot van vervangende autos. En dat is wel zo handig als je tijdens de vakantie weer snel op weg wilt.

Wat houdt de Pechhulp verzekering precies in ?
Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten, zowel in Nederland als elders in Europa:
Aanhangwagen
Veel Nederlanders gaan op vakantie met een vouwwagen of caravan, daar wil je onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de Aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg, wanneer de aanhanger uitvalt. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgen wij het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgen wij voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangende verblijfplaats nodig hebt, dan regelen en vergoeden wij deze.

Productwijzer pechhulpverzekering